Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@05:22:15 GMT

ماجرای ساخت سریال «نرگس» از زبان مهدی سلوکی

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۰۸۱۷

ماجرای ساخت سریال «نرگس» از زبان مهدی سلوکی

به گزارش افکارنیوز،

مهدی سلوکی درباره اینکه چرا پس از اجرای موفق برنامه نیم رخ از دنیای اجرای تلویزیونی فاصله گرفته، گفت: کلا اجرای تلویزیونی کار سختی است و نیازمند اطلاعات به روز است. ضمن اینکه این روزها اجرای تلویزیونی با دهه هشتاد کاملا فرق کرده است. ان زمان اجراها شبیه بازیگری بود و باید پلاتوها را حفظ می کردیم و بعد جلوی دوربین می رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار چهره ها- وی با بیان اینکه مجری گری از بازیگری سخت‌تر است، اظهار کرد: در اجرای برنامه های زنده تلویزیونی خصوصا اگر زنده باشد به فن بیان، تمرکز و آمادگی ذهنی بالایی نیاز دارد.

بازیگر سریال نرگس درباره حال و هوای این سریال پر مخاطب دهه هشتاد افزود: سریال نرگس جزو اولین سریال های نود شبی در حوزه اجتماعی و ملودرام بود. ضمن اینکه تا آن زمان سریالی که محور اصلی قصه چند جوان باشند، ساخته نشده بود.

سلوکی در پاسخ به این سوال که بعد از شنیدن خبر درگذشت ناگهانی خانم گلدره چه اتفاقی افتاد، ادامه داد: حادثه ای که برای خانم گلدره افتاد و پس از آن خبر درگذشت ایشان واقعا ناگهانی و غیر باور برای اعضای گروه بود. با تغییر بازیگر و جایگزینی خانم اسکندری مجبور بودیم که برخی سکانس ها را دوباره تکرار کنیم. روزهای اول حس و حال مناسبی برای ضبط سکانس ها نداشتیم و قطعا خاطر مخاطبان هم از این اتفاق مکدر شده بود.

سلوکی درباره کم کاری اش بعد از سریال نرگس توضیح داد: حدود پنج سال به دلایل نامعلوم و ناخواسته شرایط فعالیت برای من مهیا نبود و با اینکه خودم خیلی سعی کردم که به دنیای بازیگری برگردم اما نشد. بعد از این فاصله مجبور شدم از نقش های کوتاه شروع کنم تا بالاخره صلاح دیدند که اجازه فعالیت داشته باشم.

سلوکی در ادامه به رمز و راز بی حاشیه بودنش اشاره و تصریح کرد: علاقه بسیار زیادم به حرفه بازیگری و انگیزه ای که داشتم باعث شد بیشترین انرژی را برای بازیگری بگذارم و ناخواسته از بسیاری حواشی معمول دور شدم.

بازیگر سریال پنج کیلومتر تا بهشت با تاکید بر اینکه این سریال سکوی پرتابی برای ورود مجدد به فعالیت حرفه ای بود، گفت: بازی در پنج کیلومتر تا بهشت علاقه من به حرفه بازیگری و توانایی ام برای ایفای نقش ها به مخاطب و کارگردان ها بود. میزان این علاقه به حدی بود که همه شرط های آقای افخمی را پذیرفتم و دربرهه ای که مجبور شدیم روزی 20 ساعت فیلمبرداری داشته باشیم، باز هم گلایه ای نداشتم.

سلوکی درباره سریال پرمخاطب ستایش و اینکه کدام فصل از این سریال را بیشتر دوست دارد، بیان کرد: علاوه بر اینکه فصل سوم را عاشقانه دوست داشتم از ستایش یک هم راضی بودم. قصه فصل سوم و ارتباط پدربزگ با نوه اش به شکلی برایم جذاب بود  که خاطرات شیرینم را با پدربزرگ خودم زنده می کرد.

این بازیگر سینما و تلویزیون تصریح کرد: قصه ستایش یک قصه ایرانی و بسیار واقعی و دلنشین بود. فضای سادگی که در ستایش وجود داشت باعث شد که اغلب مردم از این سریال خوششان بیاید.

سلوکی در پاسخ به پرسشی درباره امکان ساخت فصل چهارم سریال ستایش افزود: قصه ستایش دیگر کِشش ساخت یک فصل دیگر را ندارد چرا که تکلیف همه شخصیت ها مشخص شده ولی مردم چون خیلی ستایش را دوست داشتند بازهم علاقه دارند که ادامه پیدا کند.

سلوکی درباره سریال شاهرگ که این روزها از شبکه دو سیما پخش می شد اذعان کرد: نقشی که در سرایل شاهرگ داشتم برایم تازگی داشت و از نقش هایی بود که تابه حال تجربه نکرده بودم.

این بازیگر درباره ساخت این سریال در شرایط بیماری کرونا در پایان گفت: تنها نکته منفی همین بود که به خاطر کرونا هم وقفه ای در طول ساخت سریال ایجاد شد و هم اینکه با رعایت همه پروتکل ها بازهم استرس زیادی در روزهای فیلمبرداری تحمل کردیم. ضمن اینکه با توجه به زمان فیلمبرداری و خفظ راکوردها مجبور بودیم که در گرمای تابستان، لباس زمستانی بپوشیم که شرایط را برای بازیگران بسیار سخت می کرد.

 برنامه «عید همدلی» با طراحی و کارگردانی وحید سعیدی و سردبیری احمد رنجبر محصول گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی بود که به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر، با اجرای باربد بابایی با هدف حمایت از پویش میلیونی اطعام عید غدیر پخش شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سریال نرگس سلوکی تلویزیون بازیگر مهدی سلوکی سریال ستایش سریال نرگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای «نفرین فرعون» چگونه بر سر زبان‌ها افتاد؟
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است